Menu
A+ A A-

5 idei de afaceri pe care le poţi porni în mediul online

Dacă demarezi acum o afacere în mediul online, trebuie să investeşti obligatoriu în promovare. Inaugurarea unui site nu este punctul final, ci doar începutul, altfel nu va şti nimeni de existenţa ta.
În prezent este mai uşor să demarezi o afacere în mediul online şi apoi să o tranzitezi în mediul "fizic", potrivit manager.ro.

  1. Deschide un magazin online. Acum este foarte simplu să deschizi un magazin online; costurile sunt infime. Nu vei avea nevoie de un magazin fizic. Concentrează-te asupra marketingului, customer service-ului şi dezvoltarii unor produse de excepţie. Încheie un parteneriat cu o companie care se va ocupa de livrarea produselor sau oferă produse la comanda, astfel încât să nu fi nevoit să deţii un stoc uriaş.
  2. Ocupă-te de nişele de pe piaţă. Îţi trebuie timp pentru a deveni un expert sau guru în câmpul tău industrial, astfel încât ar fi bine să începi chiar acum să deprinzi misterele antreprenoriatului, să-ţi faci contacte şi să înfiinţezi o bază de clienţi. Toţi antreprenorii vor să aibă în spate o echipă bună şi nu ai nevoie de un site, produs sau program de instruire, pentru a începe aventura antreprenorială.
  3. Poţi să devii asistent personal. Vrei sa începi o afacere cu investiţii minime? Transformă-te în personal assistant pentru oamenii de afaceri. Promovează-te în această nişă; îi ajuţi să-şi organizeze programul, să-si monitorizeze emailurile, zborurile cu avionul, le faci rezervări, administrezi pagina lor de Facebook etc.
  4. Informaţia, mai importantă decât orice alt serviciu. Construieşte un sistem care oferă conţinut interesant. Obţine datele de contact ale companiilor şi vinde-le conţinutul respectiv. De exemplu, poţi înfiinţa un site imobiliar despre piaţa din Bucuresti, oferind informaţii exclusive şi actualizate.
  5. Fă ceea ce e mai simplu pentru tine. Cele mai ieftine business-uri online vor depinde de aptitudinile tale. Dacă eşti un bun programator, vei avea oportunităţi diferite faţă de un inovator în spaţiul ideilor, care dezvolta afacerile bazându-se pe pura viziune. Mizează pe acele idei de afaceri online pe care le poţi pune rapid pe picioare, care nu necesita mult timp, nici sume considerabile de bani.

Articol Realitatea.net

 

  • Rate this item
    (0 votes)
Web Design de Calitate

Web design-ul reprezinta interfata grafica a unui site. Echipa noastra va realiza pentru dumneavoastra un layout (grafica site-ului) modern. Pentru a va convinge ca invitam sa vizitati portofoliu web design.

Website: www.luciffere.ro
back to top