Menu
A+ A A-

Creare magazin online

Creare magazin online Creare magazin online

Magazinele online sunt din ce in ce mai populare si in tara noastra, iar comandarea unor produse prin internet este preferata de tot mai multi romani. Se spune ca un magazin online este cea mai simpla afacere posibila.

Comertul online este segmentul cu cea mai rapida dezvoltare al comertului din Romania, in conditiile in care accesul la Internet si utilizarea serviciilor online sunt in continua crestere. Principalele avantaje ale acestui tip de comert pentru consumatori sunt cele de acces facil la o gamă completa de produse, simplitatea compararii si a alegerii ofertelor, siguranta tranzactiilor, economia de timp si de bani.

Magazinul dvs. va cuprinde:

Panou de administrare magazin care iti permite sa controlezi singur absolut toate functiile magazinului. Ce inseamana? Poti introduce categorii de produse si subcategorii in numar nelimitat. Poti introduce produse si fotografii ale produselor in numar nelimitat. Poti seta stocuri pentru produse, modalitati de plata, modalitati de transport. Generare factura proforma, rapoarte si statistici detaliate pentru comenzi, produse vandute si vizualizate, cupoane cadou, vouchere, estimator de transport, newsletter,  preturi diferentiate in functie de cantitatea comandata, opinii clienti, cele mai vandute produse, produse recomandate, produse recent adaugate, oferte speciale, slideshow pe prima pagina, Facebook Like Box, monitorizarea permanenta de catre Google Analytics pentru statistica traficului din magazin. Toate aceste functii (si multe altele) sunt asezate la indemana si usor de folosit.

Panou de administrare website care iti permite sa creezi articole cu privire despre produsele tale, categorii de articole, chestionare online, pentru a afla ce isi doresc clientii, sectiune de contact si multe altele.

Clientii dvs. vor beneficia de o interfata grafica unica, usor de parcurs.

Daca sunteti intereat de oferta noastra va rugam sa ne contactati pentru a va putea informa cu privire la pretul si timpul de executie al noului dvs. magazin online.

  • Rate this item
    (0 votes)
Web Design de Calitate

Web design-ul reprezinta interfata grafica a unui site. Echipa noastra va realiza pentru dumneavoastra un layout (grafica site-ului) modern. Pentru a va convinge ca invitam sa vizitati portofoliu web design.

Website: www.luciffere.ro
More in this category: « Service Calculatoare - Service PC
back to top